Posjeta u TTO Thermotechnik

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

Rana jesen ujedno je i početak sezone grijanja. I dok smo se gotovo čitavo ljeto bavili uređenjima kupaonica, oprema za grijanje gotovo da je pala u zaborav.

Buđenje znanja o već postojećim artiklima u Ecosovoj ponudi iz područja grijanja ali i stjecanja novih znanja, odvele su naše komercijaliste prodaje i djelatnike odjela Maloprodaje u susjednu Hrvatsku, točnije u Rijeku i Opatiju u posjetu dugogodišnjem partneru, TTO Thermotechnik d.o.o.

Riječko poduzeće TTO Thermotechnik d.o.o. postoji još od 1989. godine kao društvo za proizvodnju razdjelnika i ormarića za centralno grijanje. Poduzeće zapošljava 50-tak djelatnika. Na samom početku, u fokusu proizvodnje bili su mesingani razdjelnici, a s vremenom, inovacijom i investiranjem, korištenjem novih tehnologija i materijala, razvijaju novu granu proizvodnje: čelične razdjelnike.

Proizvodni program mesinganih i čeličnih razdjelnika te razdjelnih ormarića od samog početka se plasira pretežno u Europskoj zajednici, u države Njemačka, Austrija, Italija, Finska, Španjolska, Ma- đarska, Slovenija, ali i u BiH, Srbiju i Crnu Goru.

TTO Thermotechnik je više puta nagrađen priznanjima za inovaciju i doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva.

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...