Tece

TECEone WC s funkcijom bidea sa daskom i setom za montažu

Detalji proizvoda

Sku: 34150 Kategorija: WC školjke viseće Šifra dobavljača: 9700200+600+98

Naručivanje

-
+

Cijena na upit

Opis proizvoda

Osjetite potpuno osvježenje!

I sami znate za onaj dobar osjećaj odmah poslije tuširanja. Što kad biste mogli doživjeti isti taj ugodni osjećaj poslije odlaska na WC? Kad mekani, topli mlaz vode nježno pere i ne ostavlja ništa za sobom, osim čiste svježine?
 

Neuobičajeno dobar: TECEone!

Pranje toplom vodom postaje novim standardom u higijeni intimnog područja. Nije ni čudo kad ono zadovoljava ljudsku potrebu za čistoćom i svježinom. S funkcijom bidea, TECEone donosi vam čisto osvježenje nakon uporabe WC školjke. Jednostavno. Udobno.

Svježina na okret gumba

Molimo sjednite za novi osjećaj svježine! To vam donosi lagan okret lako dohvatljivih gumba smještenih sa strane WC školjke. Kako TECEone donosi više komfora: zahvaljujući jednostavnom rukovanju i nekompliciranoj tehnologiji u suvremenom dizajnu. Okrenite lijevi okretni gumb i možete namjestiti udobnu temperaturu, brzo i precizno. Okrenite desni kotačić i imat ćete preciznu kontrolu nad količinom vode. Pritisak vode izbacuje ručicu tuša i pranje počinje. Dostatna količina svježe tople vode izravno iz pipe. Čisti užitak!  

Skrojeno po vašoj mjeri

Ne samo da TECEone sjaji unutarnjim vrednotama – on i sjajno izgleda! Zahvaljujući bezvremenom, elegantnom dizajnu, on se uklapa u ambijent svake kupaonice i dobro kombinira s postojećim namještajem u vašoj kupaonici. A budući da nema potrebe za instalacijom elektronike, potrebno mu je podjednako prostora kao i uobičajenoj WC školjci.  

Za higijenu nije potrebna struja

Po čemu se TECEone razlikuje od drugih WC školjki s funkcijom bidea? On funkcionira s nula struje! Funkcijom tuša upravlja isključivo pritisak vode. A topla voda za higijensko pranje dolazi izravno iz cijevi. To znači: nema komplicirane elektronike koja bi se mogla kvariti. Intuitivan rad bez proučavanja priručnika. Nema ni tehnologije za vašeg vodoinstalatera, koji može samostalno vršiti instalaciju i održavanje.
 

Karakteristike

  • Savršena higijena intimnog područja toplom vodom
  • Intuitivno rukovanje dvama okretnim gumbima
  • Iskušana i ispitana tehnologija bez elektronike
  • Uglađena elegancija s dvama okretnim gumbima
  • WC školjka bez rubova – za brzo i jednostavno čišćenje
  • Bezvremenski i elegantan dizajn
  • Higijena ne mora biti luksuz

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...