Maloprodaja

U sklopu poslovne zgrade u Vitezu, nalazi se Ecosov jedini maloprodajni centar gdje su u ugodnom ambijentu predstavljeni proizvodi iz ponude centralnog grijanja, vodomaterijala te opreme za kupaonice.

Za stupanj više - ECoS

O kvalitetnoj prezentaciji koja vodi uspješnoj prodaji brine se četrnaest educiranih i ljubaznih djelatnika. Kako bi u tome bili što uspješniji, djelatnici maloprodaje konstantno unaprjeđuju svoje znanje pohađajući razne seminare, prezentacije i obuke, a ljubaznost, stručnost i spremnost odgovoriti na sva pitanja kupaca je ono što ih razlikuje od drugih.

Maloprodajni prostor veličine 1500 m² podijeljen je u dvije etaže. U prizemlju su izloženi svi proizvodi iz programa vodomaterijala i centralnog grijanja kako bi bili lakše dostupni instalaterima koji svakodnevno posjećuju Ecos. Na katu se nalazi izložbeni salon u kojem je kompletirano dvadesetak kupaonica s pripadajućom opremom koje mogu poslužiti i kao inspiracija prilikom 3D vizualiziranja buduće kupaonice.

Kako bi djelatnici odjela maloprodaje svoj posao obavljali besprijekorno, neizostavan je timski rad te komunikacija s komercijalnom službom i marketingom što vodi jednom jedinom cilju: zadovoljnom kupcu.

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...