Za stupanj više - ECoS

Ecos je jedan od vodećih bosanskohercegovačkih distributera materijala za kupaonice, grijanje i hlađenje te jedini proizvođač fleksibilnih cijevi u Bosni i Hercegovini. 

Ecos je osnovan 1998. godine te je iz malog obiteljskog poduzeća sa svega 5 zaposlenih izrastao u ozbiljnu tvrtku sa 125 stručnih i visokomotiviranih djelatnika koji doprinose odličnim poslovnim rezultatima iz godine u godinu. Danas Ecos raspolaže s više od 500 m2 uredskog, 2000 m2 izložbeno-prodajnog, 1000 m2 proizvodnog te 15000 m2 skladišnog prostora.

Ecos - Proizvodnja
Ecos - Proizvodnja

Proizvodnja fleksibilnih cijevi

Odjel proizvodnje broji 13 djelatnika koji svakodnevno rade na procesu proizvodnje fleksibilnih cijevi Ecoflex. Svi naši proizvodi usklađeni su s europskim standardima, a nedavnim investiranjem u sofisticiranije strojeve povećali smo učinkovitost proizvodnje te bez problema možemo odgovoriti na zahtjeve kupaca iz zemlje i inozemstva. Ecos u prosjeku godišnje proizvede milijun komada fleksibilnih cijevi koje se potom plasiraju na tržište Bosne i Hercegovine, ali i susjednih zemalja.

Prodaja

Strategija našeg poslovanja ogleda se u tome da radimo s ugovorenim veleprodajnim kupcima iz cijele BiH, kojih imamo više od 300. Odjel nabave zadužen je za kontaktiranje s dobavljačima, analizu tržišta i praćenje trendova te u skladu s tim, nabavku robe, dok su komercijalisti prodaje, raspoređeni po regijama, na usluzi svojim kupcima na dnevnoj bazi. U ponudi imamo više od 9000 različitih artikala iz programa materijala za kupaonice, razvod vode i grijanja te hlađenje. Stručnim usavršavanjem prodajnog osoblja, neprestanim uvođenjem inovativnih proizvoda i postprodajnom uslugom, kupcima nastojimo ponuditi dodatnu vrijednost za uloženu investiciju.

Ecos - Komercijala
Ecos - Skladište
Ecos - Skladište

Prijem i otprema

Na prostoru od 15000 m2 natkrivenog prostora imamo mogućnost skladištenja velikog lagera robe što nam omogućuje da u svakom trenutku možemo odgovoriti i na najzahtjevnije narudžbe. Sam proces prijema i otpreme robe maksimalno je pojednostavljen i brz zahvaljujući lokacijskom označavanju svakog pojedinačnog artikla. Iz skladišta veleprodaje vlastitim voznim parkom svakodnevno dostavljamo robu do naših veleprodajnih kupaca diljem Bosne i Hercegovine.

Transport

Ecosov vozni park sastoji se od 15 transportnih vozila koji svaki dan otpremaju robu po već utvrđenim putnim pravcima na adrese veleprodajnih i maloprodajnih kupaca. Naši vozači često i dopremaju robu od dobavljača izvan granica Bosne i Hercegovine, a ono po čemu ih najveći dio naših partnera zna su profesionalnost, točnost i ljubaznost.

Ecos - Transport

Servis

Za više od 90% proizvoda koje imamo u prodajnoj ponudi, osiguravamo servis u vidu servisne mreže koja broji 30 servisnih centara u cijeloj Bosni i Hercegovini. Centralni servis sa sjedištem u Vitezu odgovoran je za obuku, podršku i logistiku servisne mreže te je svakodnevno na raspolaganju za intervencije na proizvodima koji dođu u centralni servis kao i ovlaštenu montažu i puštanje uređaja u rad.

Ecos - Servis
Ecos - Maloprodaja
Ecos - Maloprodaja

Maloprodaja

Jedini Ecosov maloprodajni salon nalazi se u sklopu poslovne zgrade u Vitezu. Koncept salona je takav da veleprodajnim kupcima, instalaterima i krajnjim korisnicima nudi doživljaj ambijenta kupaonice, ali i izgled, karakteristike i namjene proizvoda iz programa grijanja i hlađenja.

Susretljivo i ljubazno prodajno osoblje posjeduje i stručno znanje te može odgovoriti na sva pitanja koja potencijalne kupce zanimaju te ponuditi savjet prilikom odabira najbolje odgovarajućih sistema grijanja i hlađenja. Također, nudimo i 3D idejno projektiranje kupaonice gdje se kupci, uz konzultacije s projektanticom, mogu odlučiti kako urediti prostor svoje kupaonice.

125 djelatnika
1000m2 proizvodnog prostora
2000m2 izložbeno-prodajnog prostora
15000m2 skladišnog prostora
loading ...