Elegantne kupaonske garniture

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

Bogato iskustvo u izradi namještaja, stručnost i inovativnost temelj su uspjeha tvrtke Framini čiji proizvodi krase domove kako u Bosni i Hercegovini, tako i u zemljama Europske Unije. Pažljivo izbalansirana funkcionalnost, kvaliteta i dizajn čine osnovnu značajku svakog Framini proizvoda. Proizvodi pridruženi brandu Framini dizajnirani su u skladu s željama i potrebama modernih europskih kupaca, a zbog visoke modularnosti elemenata osigurana je mogućnost potpune individualizacije i unikatnog izgleda.

Domino K2

Jednostavnost bijele boje, tanki keramički umivaonik i visoki, funkcionalni ormar savršeno se uklapaju u ambijent klasične kupaonice. Linija Domino K2 je proizvedena u kombinaciji MDF-a presvučenog PVC folijom i iverala.

Domino K

Kupaonska garnitura Domino K predstavlja best-buy verziju namještaja modernijih linija. Pri izradi, kombinirana su najbolja iskustva stečena na Premium segmentu namještaja Framini, vodeći računa o odnosu cijene i kvalitete namještaja. Tanki keramički umivaonik i baza s dvije ladice osiguravaju funkcionalnost namještaja Domino K, uz dopadljiv dizajn. Funkcionalnost elemenata i dizajn ovog proizvoda najbolje opisuje riječ “jednostavnost”. Klasična bijela boja, tanki keramički umivaonik i aluminijske profilne ručkice savršen su spoj za kupaonice bogate koloritom.

kup_domino-k

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...