Pametno i jednostavno upravljanje gdje god bili

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

Daikinovi upravljački sustavi prilagođeni su korisniku i omogućavaju kontrolu nad potrošnjom energije i pogonskim troškovima.

Vjerujemo da upravljanje klimatizacijom treba biti jednostavno, intuitivno, pametno i energetski učinkovito. Bez obzira na to tražite li rješenje za dom ili za tvrtku, nudimo vam razne sustave za upravljanje klimatizacijom i optimalnu udobnost.

Pomoću Daikin Online Controller, preuzimate kontrolu klima iz bilo koje lokacije. Jednostavno povežite svoju jedinicu na Wi-Fi i preuzmite aplikaciju. Dostupna je za iOS i Android, omogućuje promjenu termostata, postavljanje raspreda temperature, pregled potrošnje energije i razvoj vlastitog tijeka rada „ako X onda Y“.

Daikin Online Controller

Upravljajte klimatizacijom s bilo kojeg mjesta, u bilo kojem trenutku. Jednostavno povežite jedinicu s Wi-Fi mrežom i preuzmite aplikaciju kako biste mogli mijenjati termostat, postavljati rasporede temperature, pregledavati potrošnju energije ili razviti vlastiti tijek rada „ako X onda Y“. Aplikacije Daikin Online Controller i Daikin Online Heating Controller kompatibilne su s našim rješenjima za klimatizaciju i grijanje i stoga su idealne za upravljanje klimatizacijom tijekom cijele godine.

Upravljajte vašom klimom

Na ovom zaslonu prikazuje se pregled zgrade i omogućuje pristup raznim funkcijama za upravljanje klimom u zatvorenom prostoru. Istodobno možete upravljati s najviše 50 jedinica sustava za klimatizaciju. S pomoću interaktivnog termostata možete regulirati temperaturu, način rada i radnje u rasporedu za pojedine prostorije.

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...