Peštan Confluo Standard slivnici

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

U procesu proizvodnje u modernom laboratoriju redovno se kontroliraju i testiraju nabavljene sirovine kao i gotovi proizvodi nastali u Peštanu. Povremeno se kontrola i homologacija proizvoda vrši i u nezavisnim Europskim laboratorijima. U procesu uvođenja je ISO sustav kontrole kvalitete, čijom će implementacijom kompanija prepustiti stalnu kontrolu svojih proizvoda Njemačkom Tüv- u.

Kvaliteta i funkcionalnost

Peštan predstavlja Confluo brand sa svojim sofisticiranim rješenjima koja zadovoljavaju zahtjeve mnogih projektanata i arhitekata. Novi Confluo slivnik objedinjuje u sebi nekoliko suvremenih rješenja i predstavlja potpuno rješenje za odvod vode u suvremenoj kupaonici. Proizvodi se s jednim, dva ili tri ulaza i izlazom s podesivim uglom. Dizajn sifona je kreiran s visokom funkcionalnošću kako bi se spriječio ulaz plinova iz kanalizacije, pa čak i u slučajevima kada voda u slivniku potpuno ispari. Na tijelo slivnika moguće je montirati nosač hidroizolacije koji omogućava montažu na način koji u potpunosti sprječava prolaz vode između slivnika i okolnog betona. Visina slivnika se može povećati praktično neograničeno umetanjem cijevi promjera 110 mm između tijela slivnika i slivničke rešetke.

Prednosti u projektiranju i korištenju

Kompanija Peštan je specijalizirala i usavršila proizvodnju slivnika za sljedeće segmente: kupaonicu, kuhinju, zatvoreni garažni prostor, krov, baštu i slično. Confluo slivnik proizveden je od visoko kvalitetnog polipropilena, materijala izuzetno pogodnog za kvalitetan drenažni sustav, koji ima sljedeće karakteristike: visoka čvrstoća na pritisak, mala težina, ekološki pogodan, otporan na koroziju, udarce i toplotu, jednostavan za održavanje, otporan na veliki broj kemikalija.

Confluo slivnici su dizajnirani pažljivo i precizno kako bi se poboljšala kvaliteta svih elemenata, produžio životni vijek samog proizvoda, osigurao dobar kapacitet protoka. Za Confluo slivnike nije potrebno uzemljenje, jer polipropilen ne provodi struju. Stručan tim dizajnera i inžinjera komapnije Peštan osigurao je dug vijek trajanja slivnika, kao i visoku amortizaciju zvuka. Uz niske i fleksibilne ugradbene visine i pouzdano zaptivanje, Confluo ima rješenje za svaku primjenu i osigurava brojne mogućnosti i kombinacije samog proizvoda. Velika prednost Confluo slivnika je položaj priključka za izljev koji je pozicioniran na istoj visini kao i podloga, što omogućuje kompletno čišćenje tijela slivnika od taloga. Confluo slivnike odlikuje laka instalacija kao i mogućnost nadogradnje nakon ugradnje. Veliki broj nastavaka (dodataka) omogućuje ispunjenje svih zahtjeva prilikom ugradnje.

KARAKTERISTIKE:

  • Kvadratni i kutni oblik
  • Mehanizam samog odvoda je tanji i zauzima malo prostora ispod poda
  • Jednostavan za instalaciju, prilagodljiv potrebama zbog pomičnih dijelova
  • Zvučno izoliran
  • Mala visina mehanizma
  • Mogućnost primjene modernih rješenja uz klasičan izgled
  • Visoka protočnost
  • Mogućnost priključenja više odvoda u jedan slivnik (do 3 odvoda)
  • Slivnik je modularan – svaki element nadgradnje odgovara svakoj bazi, čime je omogućeno lako prilagođavanje raznim potrebama konkretnog projekta
  • Jednostavan model, s dobrim karakteristikama i sigurnosnim sustavima
  • Kreiran od kvalitetnih materijala uz visok nivo sigurnosti sustava
  • Rešetka za dlake
  • Nepovratna klapna za sprječavanje povratka pjene, vode, mirisa
  • Sifonski umetak za blokadu neugodnih mirisa

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...