Pločasti radijator Airfel

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

Airfel svojim klijentima nudi asortiman pločastih radijatora i rješenja rashladnih sistema upravo prema različitim potrebama kupaca.

Airfelov pločasti radijator, prije svega, je „prijatelj“ okoliša jer se prilikom proizvodnje koristi Zirconium Green Technology umjesto cink-fosfatne tehnologije. To znači da se eliminiraju teški metali poput nikla, cinka i mangana, reduciraju se otpadne vode do 95%, reducira se fosfat kao dio tih otpadnih voda, te se štedi i voda i energija. Druga prednost ovog radijatora je način bojenja postupkom kataforeze, što zapravo predstavlja odličnu zaštitu od korozije.

U ovom postupku, svaki dio radijatora se boji podjednako i kompletno čime se postiže veći stupanj otpornosti na koroziju i glatka površina, a boje su na bazi vode. Svi radijatori su testirani pod visokim radnim tlakom do 10 bara. Airfel nudi širok spektar dimenzija radijatora. U Ecosu nudimo standardne ventilske i kompaktne tipa 22, a odnedavno smo na tržište plasirali i kompaktne pločaste radijatore tipa 21. Ostale dimenzije, od 10 do 33 i kompaktne i ventilske, radimo po narudžbi.

Kad su u pitanju ventilski radijatori, za njih često kažemo da su univerzalni jer ventilski priključak može ići i lijevo i desno, osim kad se radi o tipovima 10 i 11 kad se točno mora specificirati treba li lijevi ili desni priključak. Mi u Ecosu smo se uvjerili kako su Airfel radijatori proizvod koji jamči odličan odnos cijene i kvalitete. To potvrđuje i partnerski odnos sa ovom proizvodnom kompanijom već dugi niz godina. Svakako nas posjetite u našem prodajnom centru u Vitezu i uvjerite se i sami u kvalitetu Airfel radijatora.

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...