Što to Ecos proizvodi?

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

Osnovna djelatnost Ecosove proi­zvodnje jeste proizvodnja fleksibilnih cijevi koje služe za protok vode ili ne­kog drugog medija u kućanstvu. Vje­rojatno niste znali kako skoro svako kućanstvo posjeduje neku od naših fleksibilnih cijevi, čime se jako ponosi­mo. Iako naoko izgleda kao jednosta­van proizvod, s druge strane postavlja pred nas, kao proizvođača, velik broj tehničkih, higijenskih, ekoloških, za­konskih i, svakako, vaših zahtjeva koje sa zadovoljstvom ispunjavamo.

Fleksibilne cijevi predstavljaju savr­šeno fleksibilno rješenje za spajanje baterija i slavina, električnih i plinskih bojlera, fancoil uređaja, crpki i hidro­paka, niskotemperaturnih kotlova, to­plinskih crpki. Mogućnosti je mnogo, ali ćemo vama na volju prepustiti da pronađete svoje fleksibilno rješenje.

Fleksibilna cijev svojevrsna je posjetnica našeg poduzeća jer se njezina proizvodnja provlači kroz osamnaestogodišnje postojanje Ecosa. Odjel proizvodnje broji 27 uposlenih, a na prostoru od 1500 m2 godišnje se proizvede 1,2 milijuna komada fleksibilnih cijevi.

ECOFLEX fleksibilne cijevi su pouz­dan i dugovječan proizvod nastao na osamnaestogodišnjem iskustvu. Materijal koji se najčešće koristi u pro­izvodnji fleksibilnih cijevi je EPDM pe­roksid guma. Ovaj je materijal odobren od strane najvećeg broja europskih i svjetskih institucija zaduženih za proce­se certificiranja. Ima izuzetna mehanička svojstva te ispunjava higijenske zahtjeve u većem broju zemalja Europske Unije. Ecos u proizvodnji koristi gumu koja je u potpunosti otporna na oksidaciju. Istovremeno, guma je visoko antiabra­zivna, otporna na ultravioletno zračenje, ozon i visoke temperature, te je izvrstan dielektrik. Osim za transport vode, može se koristiti i za transport Ph baznih tekućina, biljnih i životinjskih masnoća i ulja, kiselina.

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...