T6-glatki radijatori sa srednjim priključkom

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

Radijatori su jedan od osnovnih ogrjevnih tijela interijera, ali njihov dizajn može uveliko utjecati na opću estetiku prostora. Danas su dostupni u različitim bojama, materijalima i oblicima, no potrebno je prije svega obratiti pozornost na njihovu veličinu, funkcionalnost i poziciju u prostoru.

Briljantan, potpuno ravan dizajn čini pločaste glatke radijatore izuzetno estetskim elementima oblikovanja prostora, koji se odlikuju svojom decen­tnošću, a istovremeno i učinkovitošću. T6 glatki radijatori sa srednjim priključ­kom, zahvaljujući glatkoj prednjoj povr­šini, savršeno se uklapaju u sve životne prostore.

Ovi radijatori su univerzalni, promjenjivih veličina i načina priključi¬vanja, promjenjivih tipova, a vrhunske tvorničkeobrade. Osnovna karakter stika je prednja, glatka površina koja se lako čisti, kao i sve prednosti vodeće T6 tehnologije. T6-glatki radijatori sa srednjim priključ­kom s revolucionarnom tehnologijom priključaka na sredini radijatora na pot­puno nov način definiraju projektiranje grijanja, ugradnju i primjenu. Nude oda­bir strane i načina postavljanja, veličine, načina priključenja i modela i tvornički su predmontirani. Ravnomjerna raspo­djela topline uz najveću moguću fleksi­bilnost.

Privlačnog su oblika i prostorno štedljivi, te zbog svoje otporne i ravne površine jednostavni za čišćenje što ih čini po­sebno zanimljivima za alergičare.

Osnovne karakteristike T6-glatkog radijatora sa srednjim priključkom:

  • sve prednosti vodeće T6 tehnologije
  • prednja glatka površina, lako se čisti
  • najveća toplinska udobnost
  • integrirana prednamještena ventilska tehnika

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...