Wenko sustavi bez bušenja

Objavljeno:
Dario Križanac
Autor Dario Križanac

Bušenje je težak zadatak i često uzrokuje oštećenje osjetljivih i visokokvalitetnih materijala u kupaonici.

U Wenku su godinama radili na razvoju praktičnih, montažnih rješenja koja rade perfektno i bez bušenja s velikim brojem različitih sustava za pričvršćivanje. Wenko donosi super sustave za postavljanje kupaonskih dodataka bez bušenja! Ovo su praktični pomagači koje svaka kupaonica mora imati. Riječ je o inovativnim idejama koje će omogućiti stvaranje dodatnog prostora za pohranu stvari.

VACUUM-LOC -pumpica za vakuum

Inovativna serija Vacuum-Loc nudi ukrasne kupaonske dodatke koji se postavljaju jednostavno, bez vijaka, bušenja i čepova. Vacuum-Loc sustav osvojio je mnogobrojne nagrade i priznanja, a DIY Magazin proglasio gaje proizvodom godine 2013/2014.Ovaj sustav funkcionira tako što se pomoću male ručne pumpe zrak isisava i stvara vakuum. To ga čini iznimno čvrstim i osigurava dugoročno prianjanje na svim nepropusnim površinama, pa čak i na neravnim površinama.

POWER LOC - snažno ljepilo za sve površine

Power-Loc sustav nudi ukrasni kupaonski pribor koji se jednostavno montira na zid bez vijaka i bušenja. Ovaj sustav sadrži ljepilo koje snažno prianja za sve površine i postavljene elemente drži na mjestu. Unatoč ljepilu postavljeni elementi mogu se po potrebi jednostavno skinuti i postaviti na drugo mjesto.

STATIC LOC– čvrstoća ljepila putem statičkog opterećenja

Static-Loc sustav instalacije nudi jednostavno rješenje instalacije vješalica u kupaonici i kuhinji bez upotrebe bušilica. Static-Loc vješalice prianjaju uz površinu zahvaljujući statičkom opterećenju na ravnim površinama. Direktno se postavljaju i mogu se lako otkloniti bez ostatka tragova.      

Prijavi se na newsletter

Najnovije vijesti i proizvodi stižu na tvoju adresu
loading ...